De Toekomst van mijn werk

NIEUW Ontwikkelingsgericht programma voor medewerkers met 5 jaar of meer aan werkervaring om zich op hun toekomst in werk voor te bereiden. Nieuwsgierig, neem contact met me op voor informatie.

Zowel als individueel traject als in groepsvorm kunnen werkers onderzoeken op welke wijze ze wendbaar en veerkrachtig blijven in hun werk. Wat betekenen de veranderingen op gebied van: technologie, milieu, sociaal en cultureel, economie en demografie voor de inhoud van je werk en gevraagde expertise.  Voldoe je aan de juiste registraties, richtlijnen of wettelijke kaders binnen de branche. Is je kennis en kunde nog up to date, hoe kun je tijdig beginnen met nieuwe kennis te ontwikkelen, welke on- en offline middelen kun je inzetten, hoe ziet je persoonlijk ontwikkelplan er uit en waarin trek je samen op met je team en beroepsgroep.

Allemaal vragen waar aangewerkt wordt in het programma DE TOEKOMST VAN WERK. In het programma van drie dagdelen wordt toegewerkt naar een ontwikkelactieplan voor 3-5 jaar.