Vind jezelf opnieuw uit

Wil je weer aan de slag, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Zou je wel eens wat anders willen, maar weet je niet wat? Heb je het gevoel dat je vast zit, dat je geen helder idee hebt welke richting je uit wilt? Heb je het idee dat je meer uit je leven kunt halen?

Intensieve TRAINING
Vind jezelf opnieuw uit” is een trainingsprogramma waarin je jezelf de tijd gunt om te onderzoeken wie je bent, wat voor jou essentieel is om voldoening te vinden in je werk en hoe je daar vorm aan kunt geven. We werken met levensverhalen en creatieve technieken die je inzicht geven in je onbewuste verlangens. Daarnaast maken we gebruik van de kracht van de groep door middel van dialoog, reflectie en samenwerking.Dit programma is gemaakt met en voor mensen waar het beroep op den duur van gaat verdwijnen of geruime tijd gewerkt en gewoond hebben in het buitenland of geruime tijd hebben gezorgd voor anderen. 

De training bestaat uit 6 dagdelen, een intake en 2 individuele coachingsgesprekken. De training geeft je weer zelfvertrouwen in je eigen kunnen, mogelijkheden en keuzes. Je durft nieuwe wegen in te slaan.